назад

Шосткинський місцевий центр розширює коло співпраці із службами, що безпосередньо обслуговують соціальні категорії громадян

151005 111 жовтня 2015 року з метою розширення співпраці із службами, що безпосередньо обслуговують соціальні категорії громадян, начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Ольга Правосуд та головний спеціаліст цього ж відділу Юлія Зацаринна провели зустрічі із керівником управління праці та соціального захисту громадян Шосткинської міської ради Антоніною Наймитенко та Володимиром Могилою, начальником управління соціального захисту населення Шосткинської райдержадміністрації.

З метою ефективної спільної діяльності між установами було обговорено найоптимальніші механізми співпраці, а саме надання правових консультацій та роз’яснень що стосуються       пільг, субсидій, соціальних виплат, забезпечення соціального захисту прав та інтересів інвалідів, тощо. Відділ взаємодії з суб’єктами надання безоплатної правової допомоги отримав інформаційні матеріали про роботу управлінь з чітким визначенням функцій відділів. Установам, що співпрацюватимуть із Шосткинським місцевим центром надані матеріали про систему безоплатної вторинної правової допомоги та перелік необхідних документів для звернення до центру.

У ході зустрічей між Шосткинським місцевим центром і управлінням праці та соціального захисту населення Шосткинської міської ради, а також управлінням соціального захисту Шосткинської РДА підписано Меморандуми про співпрацю.

151005 12