назад

Співпраця з Маріупольським міським центром зайнятості

Поки Маріуполь тимчасово окуповано наші фахівці подовжують співпрацю з партнерами.

Нещодавно відбулась робоча онлайн зустріч між представниками Маріупольського міського центру зайнятості та Маріупольського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Співробітництво структур триває довгі роки і на сьогодні стає міцнішим, оскільки питання надання правової допомоги в період воєнного стану в онлайн форматі безробітним, у тому числі й особам, які знаходяться на тимчасово окупованих територіях, стає невід’ємною частиною роботи.

Катерина Венжега, фахівець Маріупольського місцевого центру розповідає про роботу точок доступу у період війни і про перенаправлення громадян або онлайн допомогу.

Особливу увагу приділили роботі контактного центру системи надання безоплатної правової допомоги, в якому дистанційно зараз працюють і фахівці Маріупольського місцевого центру.

Єдиний номер системи безоплатної вторинної правової допомоги став для українців чи не найдоступнішим засобом отримання правової інформації та підтримки. Аби впоратись з величезним навантаженням, до телефонного консультування долучили фахівців бюро та місцевих центрів правової допомоги з усієї України.

Світлана Чернишова, виконуюча обов’язки директора Маріупольського міського центру зайнятості висловила готовність до подальшої співпраці з центром з надання вторинної правової допомоги та запросила долучитись до заходу, присвяченому Міжнародному дню інвалідів, що планується на початку грудня.

Маріупольський міський центр зайнятості продовжує роботу у напрямку правопросвітництва зареєстрованих безробітних, у тому числі осіб, які тимчасово знаходяться на окупованих територіях, ми вдячні нашим партнерам за плідну співпрацю.

Ознайомитись з інформацію щодо отримання безоплатної вторинної правової допомоги можна на сайті https://bit.ly/3M39Xct та за телефоном контактного центру 0800213103. Єдиний портал вакансій з пошуку роботи https://jobportal.dcz.gov.ua.

Чат-бот Донецької обласної служби зайнятості у месенджері Telegram https://bit.ly/2UnnJwh.

Call-центр Донецької обласної служби зайнятості 0 800 33 61 67.