назад

Співпраця Сумського місцевого центру з Управлінням Державної міграційної служби України в Сумській області

150817 1117 серпня 2015 року начальник відділу взаємодії з суб’єктами надання первинної правової допомоги Сумського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Наталія Шестерніна зустрілася з заступником начальника Управління Державної міграційної служби України в Сумській області – начальником відділу у справах іноземців та осіб без громадянства Олександром Оврицьким.

Основною метою зустрічі стало налагодження партнерства з новоствореною установою. Наталія Шестерніна поінформовала про діяльність місцевого центру та презентувала тематичні буклети і візитівки з інформацією про послуги, які надаються місцевим центром. У ході спілкування було обговорено актуальні питання щодо змін до законодавства у сфері системи безоплатної вторинної правової допомоги, окреслено основні напрями взаємодії установ вторинної безоплатної правової допомоги.

По закінченню зустрічі сторонами розроблено подальші шляхи для розвитку плідної співпраці між Сумським місцевим центром та Управлінням Державної міграційної служби.