назад

Співпраця з Білопільською районною державною адміністрацією

150903 13Сумським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги та Білопільською районною адміністрацією проведена спільна зустріч нарада, де керівництво та працівники установ мали змогу розповісти про новели діючого законодавства та обговорити питання подальшої співпраці. Захід проведено на базі Білопільської районної державної адміністрації.

Захід розпочав керівник апарату Білопільської районної державної адміністрації Юрій Васильченко, який зробив екскурс по Білопільській РДА.

Директор Сумського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Валентина Трошечко розповіла про діяльність місцевого центру та презентувала тематичні буклети з інформацією про послуги, які надаються центром а також про зручності, відкритість та доступність для відвідувачів центру через офіційний сайт центру.

Також були присутні: заступник директора Білопільського районного центру зайнятості Любов Кульченко, заступник начальника управління соціального захисту населення Білопільської районної державної адміністрації Ірина Вдовкіна, начальник центру надання адміністративних послуг Білопільської районної державної адміністрації Володимир Пугач, начальник юридичного відділу апарату Білопільської районної державної адміністрації Богдан Савчук, журналіст газети «Білопільщина» Сергій Зубко та працівники Сумського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги начальник відділу по взаємодії з суб’єктами  Наталія Шестерніна, заступник начальника відділу організації надання БВПД та роботи з адвокатами Олег Мигаль та начальник відділу з попередньої роботи з клієнтами Олександр Пономаренко розповіли про діяльність центру.

Метою зустрічі є налагодження співпраці та підписання Меморандуму.

На завершення всі присутні подякували за проявлену керівництвом центру ініціативу та акцентували на доцільності та необхідності проведення таких зустрічей.