назад

Співпраця з партерами: громадська організація «Молода Просвіта Прикарпаття» презентувала перші здобутки

1131 січня 2018 року заступник директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області Володимир Ковальчук взяв участь у презентації нового логотипу та промоційного ролику громадської організації «Молода Просвіта Прикарпаття» як партнер по співпраці.

Протягом року активісти «Молодої Просвіти Прикарпаття» розробляли стратегічний план на три наступні роки, новий логотип, брендову продукцію та знімали проморолик.

1

Голова громадської організації «Молода Просвіта Прикарпаття» Євгенія Бардяк, яка брала активну участь у проведенні конкурсного відбору на посади керівників бюро правової допомоги Івано-Франківщини, зазначила у своєму виступі: «Програмними пріоритетами на найближчі роки ми обрали розвиток громад, зокрема сільських, пропагування прав людини, українознавство».

2

Основною місією організації є навчання жителів Івано-Франківської області через неформальну громадянську освіту впливати на підвищення якості життя в громадах шляхом реалізації суспільно корисних ініціатив, допомога у здійснені правопросвітництва.

Цьогоріч «Молода Просвіта Прикарпаття» змінила логотип, оскільки попередній використовувався близько 20 років і не відповідає вимогам сучасності. На переконання Євгенії Бардяк, за цей час організація пройшла різні етапи розвитку, занепаду, відродження і тепер – переродження.

Розробка власного логотипу – це важливо для ідентифікації обласної організації.

3

В основі логотипу – промінь світла жовтого кольору і велика синя літера «П», що символізує просвітництво.

«Ці кольори нас повертають в історію нашої організації, яка створювалася як така, що зберігає традиції, культуру, несе історичні цінності та українознавство. Попри те, що ми дещо змінюємо напрямки діяльності, наша основа та історія залишаються», – пояснила голова «Молодої Просвіти Прикарпаття».

Також на зустрічі презентували перший проморолик організації, який закликає молодь та молодих духом людей приєднуватися до роботи «Молодої Просвіти Прикарпаття».

4

Організація співпрацює з державними освітніми установами, активною сільською молоддю, українськими та іноземними громадськими організаціями, які працюють у сфері громадянської освіти.

Під час презентації заступник директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області Володимир Ковальчук подякував керівництву організації за тісну співпрацю та за те, що особлива увага приділяється правопросвітництву в сільських громадах у партнерстві з Регіональним та місцевими центрами.


Нагадуємо, що Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Івано-Франківській області працює за адресою:

вул. Грюнвальдська, 8, м. Івано-Франківськ.

Телефон: (034) 255-61-13,

Е-mail:   office.frankivsk@legalaid.gov.ua.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних та мобільних телефонів у межах України)