назад
26.08.15

Співробітниками Першого київського центру проведено робочу зустріч з керівництвом Управління праці та соціального захисту Дніпровського району міста Києва

DSC 0018 1306x735

Директор Першого київського місцевого центру Бурчак Л.І., інтегратор Ільїн А.М. та головний спеціаліст відділу попередньої роботи з клієнтами Бреус С.М. на робочій зустрічі з Начальником Управління праці та соціального захисту Дніпровського району м. Києва Соя Олександрою Вікторівною та Начальником загально-правового відділу Ковтуном Сергієм Олександровичем презентували систему безоплатної вторинної правової допомоги населенню, обговорили питання стосовно порядку визнання осіб малозабезпеченими та погодили координацію зусиль щодо соціальної та правової захищеності громадян.

В ході зустрічі домовились про сприяння від Управління праці та соціального захисту у поширенні інформації про систему БВПД та Перший київський місцевий центр, умови отримання вторинної правової допомоги та категорії осіб, що мають право на неї з метою поширення досвіду у сфері правової захищеності громадян.



 

Приєднуйтесь до офіційної сторінки Регіонального центру з надання БВПД у місті Києві у Facebook