назад

Студенти автотранспортного коледжу потребують правової допомоги

golovna

10 лютого працівники Рівненського місцевого центру провели робочу зустріч у Рівненському автотранспортному коледжі Національного університету водного господарства та природокористування.


Окрему увагу фахівці центру приділили доцільності роботи мобільного пункту консультування з правових питань для опікунів, піклувальників та батьків студентів на базі коледжу, а також надали інформаційні буклети про роботу та послуги МЦ. 

 

Психолог коледжу під час зустрічі також повідомила, що десять студентів-сиріт, десять студентів із інвалідністю, троє внутрішньопереміщених осіб, четверо дітей загиблих військовослужбовців, один син загиблого військовослужбовця АТО, які навчаються у коледжі, потребують безоплатної правової допомоги.


Окрім того, у навчальному закладі отримують знання студенти, які належать і до інших соціально незахищених категорій громадян. Тому у другій половині дня на педагогічній нараді з класними керівниками обговорили та узгодили питання щодо проведення спільної правопросвітницької роботи з цією категорією студентів. 


{gallery lightbox=boxplus maxcount=20}gallery/2016/avtokoledzh{/gallery}