назад

Сучасні проблеми правотворення: досвід України та Польщі

гол

Вчора, 12 квітня, на базі Рівненського інституту Київського університету права Національної академії наук України відбулася І Міжнародна українсько-польська науково-практична конференція «Сучасні проблеми правотворення: досвід України та Польщі».


Участь у заході також взяв заступник директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Рівненській області Микола Павлюк.


Так, окрім доповідей на теми загальної теорії судової експертології інтелектуальної власності, кримінологічної характеристики та особливостей протидії тероризму, кримінального законодавства України та Польщі, проблемних питань, що виникають під час допуску адвоката до участі у судовому процесі, також обговорювалися питання діяльності в Україні системи надання безоплатної правової допомоги та покращення якості надання правових послуг вразливим верствам населення.


1


Також під час роботи секцій учасники конференції обговорювали загальнотеоретичні підходи до правотворення в Україні на сучасному етапі, а також у сфері публічного та приватного права (аналізуючи при цьому досвід Польщі та України).


Мета проведеної конференції полягає в тому, аби на прикладі Польщі дослідити правовий простір забезпечення життєдіяльності в сучасному правовому європейському співтоваристві.


Довідково: Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою м. Рівне, вул. Кавказька, 7. Тел. (0362) 46-01-09, (067) 604-59-55 (цілодобово). Телефон безкоштовної гарячої лінії 0 800 213 103 (цілодобово).