назад

Тренінг для адвокатів БВПД щодо забезпечення прав дитини у кримінальному провадженні та провадженні про адміністративні правопорушення

20-21 липня 2018 року пройшов тренінг для адвокатів безоплатної правової допомоги щодо забезпечення прав дитини у кримінальному провадженні та провадженні про адміністративні правопорушення. Представники регіональних і місцевих центрів з надання правової допомоги та адвокати працювали над удосконаленням програми тренінгу.

Учасники заходу поглиблювали свої знання у сфері міжнародного та національного законодавства для ефективного представництва дітей у кримінальних провадженнях та провадженнях про адміністративні правопорушення, а також удосконалювали та напрацьовували практичні навички.

Особливу увагу організатори приділили зворотньому зв’язку від учасників. В подальшому передбачається підготовка тренерів, які на основі апробованих матеріалів проведуть ряд каскадних тренінгів для адвокатів, що надають безоплатну вторинну правову допомогу у регіонах.

Регіональний центр з надання вторинної безоплатної правової допомоги у Черкаській області представляв начальник відділу забезпечення якості правової допомоги та підвищення кваліфікації її надавачів Роман Бакатуро.

Захід проведено за підтримки програми USAID «Нове правосуддя».