назад

Тренінг на тему “Дії захисника…”

dsc0117724 25 жовтня 2014 року у м.Ужгород відбувся каскадний тренінг для адвокатів Закарпатської області, які надають безоплатну вторинну правову допомогу на тему: «Дії захисника із застосування окремих заходів кримінально-правового впливу, із забезпечення доступу до належної медичної допомоги та у кримінальному провадженні на підставі угод».

Провела навчання адвокат-тренер  Анастасія Сербіна.   Основні теми, які було розкрито присутнім це :

  • дії захисника у кримінальному провадженні із застосування окремих заходів кримінально-правового впливу;

  • дії захисника із забезпечення доступу до належної медичної допомоги;

  • дії захисника у кримінальному провадженні на підставі угод.

    Учасники навчання взяли активну участь у загальному обговоренні питань, а також у дискусіях. 

Тренінг організовано Координаційним центром та Закарпатським обласним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги спільно з Українською фундацією правової допомоги у рамках проекту «Забезпечення права на отримання медичної допомоги осіб, що є затриманими та перебувають в установах пенітенціарної системи» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

Каскадні тренінги – навчальні заходи для адвокатів системи БПД, що проводяться одночасно у всіх регіонах адвокатами-тренерами за визначеною тематикою. Основною метою проведення каскадних тренінгів є підвищення кваліфікації адвокатів, залучених до надання безоплатної вторинної правової допомоги на постійній основі.   За підсумками каскадних тренінгів учасники, що прослухають повну програму, отримують сертифікати. 

Для збільшення зображення натисніть на нього.
{module Seminar_20141024}