назад

Тисячна клієнтка звернулася до Ярмолинецького бюро правової допомоги

Ярмолинці 1000на клієнтка2    У Ярмолинецькому бюро правової допомоги прийняли тисячну клієнтку. Нею стала 29-річна Євгенія Костюк, яка звернулася до бюро 11 грудня для отримання безоплатної вторинної правової допомоги щодо збільшення розміру аліментів.

     Проконсультувала жінку і прийняла в неї звернення та інші документи для надання безоплатної вторинної правової допомоги Наталія Костюк, головна спеціалістка бюро.

Ярмолинці 1000на клієнтка1

     Нагадаємо, що Ярмолинецьке бюро правової допомоги розпочало свою роботу 1 вересня 2016. З-поміж основних функцій бюро — надання правових консультацій, прийняття звернень для надання безоплатної вторинної правової допомоги, активне правопросвітництво у громадах.

     Зазначимо, що безкоштовно отримати фахову юридичну допомогу можна не тільки за адресою бюро, а ще й під час виїзних прийомів у віддалені села району, за місцем проживання громадян, які не можуть самостійно пересуватися, та під час проведення правопросвітницьких заходів.

     Як зазначає в. о. начальника бюро Анастасія Бояркіна, найчастіше звернення громадян стосуються питань соціального захисту, сімейних, земельних, трудових правовідносин.

     Люди, які приходять до бюро, перебуваючи у скрутному становищі, діляться своїми труднощами та проблемами. Тому нерідко працівниці бюро не лише  надаютькваліфіковані консультації, але й виконують функції психологів — заспокоюють та розраджують.

     Довідково

     Ярмолинецьке бюро правової допомоги розташоване за адресою:смт Ярмолинці,  площа 600-річчя Ярмолинець,1, будинок райдержадміністрації, 2-й поверх, кабінети 217-2180, тел. 2-13-64, 2-13-66.