назад

У Чернігові був підписаний меморандум з ГО «Підтримка психічного здоров’я» /NGO “MENTAL HEALHSERVICE”.

З ініціативи Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернігівській області. 27 червня 2022 року відбувся корисний тренінг зі спеціалістами Мобільної бригади Чернігова, які працють в рамках проекту “Психічне здоров’я та психосоціальна підтримка постраждалих від конфлікту в Україні /NGO” MENTAL HEALHSERVICE”.
На цьому тренінгу колектив Регіонального центру здобув корисну інформацію стосовно того як заспокоїти себе та оточуючих під час повітряної тривоги так як в наш час це дійсно необхідні знання та досвід для кожної людини.
Також сьогодні між Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернігівській області та Мобільною бригадою Чернігова, яка працює в рамках проекту “Психічне здоров’я та психосоціальна підтримка постраждалих від конфлікту в Україні” за підтримки Міністерства закордонних справ Німеччини, Malteser International та Мальтійської служби допомоги в Україні, який реалізує ГО Mental Health Service був підписаний меморандум про співпрацю, а головне – це тепер наші партнери по Програмі відновного правосуддя для неповнолітніх яка діє на базі нашого центру з 2019 – го року .