назад

У Чернігові привітали адвокатів системи безоплатної правової допомоги

Сьогодні, колектив Чернігівського місцевого центру з надання БВПД спільно з директором Регіонального центру з надання БВПД у Чернігівській області Іриною Протченко, головою Чернігівської районної ради Тетяною Кузнецовою-Молодчою, першим заступником голови Чернігівської районної державної адміністрації Денисом Будановим привітав адвокатів системи #БПД_з_Днем_адвокатури!
За високий професіоналізм, особистий внесок у справу захисту державних інтересів і законних прав громадян та з нагоди Дня адвокатури подяку Голови Чернігівської обласної державної адміністрації отримала Тетяна Чікова та Наталія Чепурна.
За сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята – Дня адвокатури оголошено Подяку Чернігівського міського голови адвокатам Людмилі Пирог та Артему Чумаку.
Чернігівською районною радою за сумлінну працю, високий професіоналізм та з нагоди професійного свята – Дня адвокатури оголошено Подяку адвокатам Ользі Шолох, Олені Приходько та Павлу Руденко.
Чернігівською районною державною адміністрацією за сумлінну працю, оперативність та значний особистий внесок у забезпеченні стабільного функціонування системи надання безоплатної вторинної правової допомоги та з нагоди професіонального свята – Дня адвокатури оголошено Подяку адвокатам Валентину Лєскову та Костянтину Сєркіну.
Колектив Чернігівського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової вітає усіх адвокатів з професійним святом, бажає перемоги, міцного здоров’я, сімейного затишку, душевного тепла та досягнень у професійній сфері!