назад

У червні запроваджується пілотний проект графіку чергування адвокатів

advokaty 2   У четвер, 31 травня, в Регіональному центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги відбулася робоча зустріч в.о. директора Регіонального центру Лариси Фучко та фахівців центру з адвокатами, залученими до надання безоплатної вторинної правової допомоги

   Учасники наради обговорили запровадження запропонованого адвокатами нового порядку складання графіків чергування правозахисників, який в якості пілотного проекту буде запроваджено з червня 2018 року. Даний проект діятиме упродовж червня місяця, а за результатами аналізу ефективності якого у липні буде прийнято рішення щодо його впровадження.
   Упродовж наради відбулось чергове обговорення Правильності розрахунку та оформлення актів надання безоплатної вторинної правової допомоги», згідно постанови Кабінету Міністрів України від 21 грудня 2016 року № 1048 «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 17 вересня 2014 р. № 465», яка у новій редакції викладає Порядок оплати послуг та відшкодування витрат адвокатів, які надають безоплатну вторинну правову допомогу, та Методику обчислення розміру винагороди адвокатів, які надають безоплатну вторинну правову допомогу.

advokaty 1
   Учасники також зустрічі обговорили інші актуальні питання, які потребують вирішення у процесі надання безоплатної вторинної правової допомоги.