назад
23.10.14

У Чигирині проходить робоча зустріч менеджерів з якості центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги

23 25 10 14 quality Treining23 та 24 жовтня у м. Чигирин, що на Черкащині, проходить робоча зустріч менеджерів з якості центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги з метою обговорення підсумків перших місяців роботи системи управління якістю та подальшого її розвитку.

Зокрема сьогодні, 23 жовтня, учасники зустрічі обговорять підсумки за результатами анкетування адвокатів щодо труднощів у їх роботі, спостережень за роботою захисників у судах (що проходили впродовж серпня – вересня 2014 р.), результати інтерв’ювання клієнтів щодо якості отриманої ними правової допомоги від адвокатів системи БПД; а також матиме місце обговорення проектів розпорядчих документів Координаційного центру щодо подальшого впровадження інструментів управління якістю у системі безоплатної правової допомоги.

Участь у робочій зустрічі окрім фахівців з якості регіональних центрів БВПД беруть представники Координаційного центру, міжнародного фонду «Відродження», Американської асоціації юристів ABA ROLI, Української фундації правової допомоги, Канадського проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні», адвокати.

У рамках робочої зустрічі її учасники матимуть змогу відвідати визначні історичні та культурні місця Чигирина – колишньої гетьманської столиці часів Богдана Хмельницького – та його околиць.

Захід проходить за підтримки міжнародного фонду «Відродження» та Української фундації правової допомоги.

Детальніше ознайомитись із програмою заходу можна тут.

Бажаємо усім учасникам продуктивної роботи та плідних результатів!

 

 

Приєднуйтесь до сторінок Координаційного центру з надання правової допомоги у соціальних мережах:

  Facebook Facebook  YouTube YouTube  Google Google+