назад

У Дніпропетровську завершилися каскадні тренінги для адвокатів системи БВПД

IMG 2868З 12 по 28 листопада 2015 року у Дніпропетровську проходили каскадні тренінги для адвокатів системи БПД, що працюють у дніпропетровській області, на тему: «Особливості захисту у кримінальних провадженнях про злочини проти основ національної безпеки і військові злочини. Захист у кримінальних провадженнях про незаконний обіг наркотичних засобів. Здійснення захисту при застосуванні негласних слідчих (розшукових) дій».

Тренінги організовано Координаційним центром з надання правової допомоги спільно з ГО «Всеукраїнське об’єднанням адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу» за підтримки Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні.

Відкриття тренінгів розпочала директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Дніпропетровській області Людмила Яцуба, яка привітала учасників і наголосила на важливості проведення подібних заходів для адвокатів та актуальності запропонованої теми тренінгу.

Тренер модератор Мирослава Дьоміна ознайомила адвокатів з особливостями захисту у кримінальних провадженнях про незаконний обіг наркотичних засобів та  провела практичні вправи щодо участі адвоката на стадії затримання у кримінальних провадженнях про незаконний збут наркотичних засобів. Адвокати дискутували, ставили запитання та ділились власним досвідом.

Тренер модератор Тетяна Логойда розповіла  учасникам тренінгу про можливі напрямки взаємодії Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини та адвокатів.

Тренер модератор Євген Пивовар розповів присутнім про забезпечення ефективного захисту при проведенні негласних слідчих дій та про захист у кримінальних провадженнях, про злочин проти основ національної безпеки, забезпечення призову та мобілізації, військові злочини. Євген Пивовар провів ряд практичних вправ з адвокатами для більш поглибленого вивчення даних питань.

Тренер модератор Сергій Лисак ознайомив адвокатів з особливостями захисту у кримінальних провадженнях про злочини проти основ національної безпеки і військові злочини.

IMG 2820

IMG 2811

IMG 2866

IMG 2890

IMG 2891

IMG 2895

IMG 3117

IMG 3105