назад

У Дубенській районній бібліотеці розпочав свою роботу пункт дистанційного консультування

golovna

Жителі сільських територіальних громад Верби, Привільного та Мильчі Дубенського району отримали безоплатну правову допомогу під час дистанційного консультування, що відкрилося в Дубенській районній бібліотеці, що знаходиться за адресою вул. Скарбова, 9. 

Головний спеціаліст відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Дубенського місцевого центру Ігор Маркулич розповів про законодавчу базу системи безоплатної правової допомоги в Україні, про категорії громадян, які мають на безоплатну правову допомогу та про роботу місцевого центру. Кваліфіковані правові консультації з питань, що цікавили громадян, надав громадянам начальник відділу попередньої роботи з клієнтами Юрій Чорномаз.

 

4

Відвідувачі сільських бібліотек отримали відповіді на запитання, що їх турбували. Вони стосувалися спадкового права, земельних питань та захисту прав споживачів. Також активну участь у заході взяли й працівники Дубенської бібліотеки, які теж скористалися можливістю отримати юридичні консультації.

1

Директор районної бібліотеки Людмила Кононова висловила задоволення від роботи фахівців центру:

– Ми зацікавлені в продовженні такої співпраці. Ми залучимо решту сільських бібліотек, які мають доступ до інтернету, і через скайп-консультування ще більше жителів сіл Дубенського району, які завітають до бібліотек, зможуть отримати правову допомогу.

5

За детальним порядком отримання безоплатної вторинної правової допомоги просимо звертатися до Дубенського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою: м. Дубно, вул. Грушевського, 171 Б, (район «5-та школа», поруч з міською поліклінікою) або за телефонами (03656) 2-10-05, (097) 009-47-03, (095) 947-34-95, (063) 965-85-50 (пн-пт. з 9-00 до 18-00).