назад

31 березня 2016 року головним спеціалістом відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної вторинної правової допомоги Уманського МЦ Наталією Сідлецькою проведено робочу зустріч із заступником начальника та працівниками управління містобудування та архітектури Уманської міської ради.

До відома працівників було доведено інформацію про роботу Уманського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, особливу увагу звернувши на переваги безоплатної вторинної правової допомоги, категорії громадян, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу.

Крім того, було розміщено інформаційно-роз’яснювальні матеріали у вигляді буклетів, пам’яток та плакатів.

По закінченню зустрічі досягнуто домовленості про подальшу співпрацю.

Цього ж дня працівниками Уманського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Наталією Сідлецькою та Іриною Однокоз проведено «вуличне» інформування уманчан щодо роботи Уманського місцевого центру та можливості отримання безоплатної вторинної правової допомоги.

Задля підвищення правової свідомості громадян, а також для інформування про те, де можна отримати якісну безоплатну правову допомогу, працівники Центру розповсюджували листівки, буклети, інформаційні бюлетні на вулицях Герцена, Більшовицькій, Жовтневій. Особливу увагу акцентували на категорії громадян, яким може бути надано таку допомогу.

Працівники Центру також відповіли на питання зацікавлених про роботу Центру, місце його розташування та порядок звернення.