назад

У Хустському професійному ліцеї розповіли про безоплатну правову допомогу

dld-uvqvb8g    Директор Хустського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Наталія Дубчак, начальник відділу попередньої роботи з клієнтами Мирослава Скляр та начальник відділу у роботі з адвокатами Марія Рішко поспілкувалися із учнями та викладачами Хустського професійного ліцею у сфері послуг.

    Працівники Хустського місцевого центру під час зустрічі розповіли про можливість отримання безоплатної вторинної правової допомоги, насамперед, для учнів ліцею – адже тут навчаються діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування. Вони мають право на безоплатну юридичну консультацію та безкоштовного адвоката для представництва інтересів у суді, якщо виникне така потреба. Важливо, щоб діти зверталися по допомогу і у тому випадку, якщо вони можуть стати або стали жертвами насильства в сім’ї .

    Нагадаємо, до Хустського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги можуть звернутися жителі Хустського, Виноградівського, Тячівського, Рахівського та Міжгірського районів. Хустський місцевий центр знаходиться за адресою: м.Хуст, вул.Карпатської Січі, 53а. Tелефон: (03142) 5-18-01

    Також інформуємо, що уточнити актуальну інформацію щодо осіб, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу, та інші питання отримання такої допомоги, а також зміни в законодавчій базі стосовно її надання та адреси центрів у всіх регіонах України можна цілодобово, зателефонувавши на єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги 0 800 213 103 (у межах України зі стаціонарних та мобільних телефонів дзвінки безкоштовні).

Для збільшення зображення натисніть на нього

{module 20160216}