назад
22.09.15

У Кіровоградській області продовжують проходити робочі зустрічі, присвячені проведенню конкурсу з відбору адвокатів, які залучатимуться до системи надання безоплатної вторинної правової допомоги

За ініціативи Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області продовжують проходити робочі зустрічі, присвячені проведенню конкурсу з відбору адвокатів, які залучатимуться до системи надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Так, 21 вересня поточного року об 11.00 год.по вул. Дворцова, 64/53, вприміщенні актової зали відбулася чергова робоча зустріч керівництва Регіонального та місцевого центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги із адвокатами міст Долинська, Кіровоград, Кіровоградського та Компаніївського районів.

Із переваг системи безоплатної вторинної правової допомоги для адвокатів розпочала зустріч в.о. директора Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Кіровоградській області О. Шишкарьова, коментуючи відеослайди та навівши приклади співпраці з адвокатами.

Про престижність залучення адвокатів до системи надання безоплатної вторинної правової допомоги та умови укладання контрактів та договорів з ними (на постійній чи тимчасовій основі) наголосила директор Кіровоградського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Т. Батранюк.

Про практичну сторону роботи відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами розповіла начальник цього відділу А. Волосян.

Про умови конкурсу, який пройде у три етапи (розгляд документів, письмове тестування та співбесіда із претендентами) розповіла присутнім З. Стецюк, провідний спеціаліст сектору реєстрації НПА правової роботи ГТУЮ в області.

Детальну інформацію про конкурс розміщено на офіційному веб-сайті Координаційного центру з надання правової допомоги: (http://www.legalaid.gov.ua/ua/konkursadvokativ/vosmyikonkurs)

DSCN0943

DSCN0954