назад
17.09.15

У Кременцуці Андрій Вишневський зустрівся із адвокатами та колективом місцевого центру

 

DSCF6050У рамках свого відрядження до Полтавщини, сьогодні директор Координаційного центру з надання правової допомоги Андрій Вишневський відвідав Кременчук, де провів зустрічі із адвокатами та колективом Кременчуцького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Так, уранці Андрій Вишневський разом із директором Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Полтавській області Олександром Черчатим та його заступницею Валентиною Буглак зустрілися із адвокатами м. Кременчука, які надають безоплатну вторинну правову допомогу та тими, що мають намір долучитися до системи безоплатної правової допомоги.

 

У ході зустрічі Андрій Вишневський приділив особливу увагу роботі адвокатів, зокрема зазначив, що держава не втручається у правову діяльність адвокатів. Участь кожного адвоката є добровільною на етапі залучення до системи шляхом участі в конкурсі. Крім того умови та режим роботи є гнучкими для кожного адвоката: він може визначати обсяги свого навантаження, територію, на якій готовий працювати; категорії справ, з якими має бажання працювати. Адвокати цікавилися питаннями, що стосуються посилення фінансової мотивації адвокатів, спрощення порядку звітування.

DSCF6050

По закінченні зустрічі відбувся брифінг Андрія Вишневського на тему: «Розвиток системи безоплатної правової допомоги в Україні» для представників місцевих ЗМІ.

Крім того, сьогодні директор Координаційного центру відвідав Кременчуцький місцевий центр, поспілкувався із колективом з приводу роботи центру впродовж перших місяців діяльності; окреслив основні завдання та пріоритети в роботі спрямовані на забезпечення доступу українців до безоплатної правової допомоги, а також забезпечення якості такої допомоги.

Изображение 1 113

Изображение 1 116

Нагадаэмо, вчора директор Координацыного центру мав низки зустрічей із представниками місцевих органів державної влади, адвокатами та представниками ЗМІ у Полтаві.

 


Приєднуйтесь до сторінок Координаційного центру з надання правової допомоги у соціальних мережах:

Facebook Facebook YouTube YouTube Google Google+  тTwitter