назад

В Лубнах з візитом побував директор Координаційного центру з надання правової допомоги Андрій Вишневський

20150917 154913

17 вересня 2015 року під час робочого візиту до міста Лубен директор Координаційного центру з надання правової допомоги Андрій Вишневський провів зустріч з адвокатами та працівниками Лубенського місцевого центру з надання БВПД.

Під час зустрічі з адвокатами Андрій Вишневський розповів про діяльність системи, переваги для адвокатів від роботи з центрами, відповів на найбільш хвилюючі запитання. Гострі питання щодо ефективності діяльності системи БВПД та відповідальності адвоката за неякісне надання послуг викликали жваву дискусію. Цікавили також питання умов участі в конкурсі та перспектив подальших конкурсів, якщо бажання взяти участь виникне в подальшому. Андрій Вишенський детально відповів, як на концептуальні проблемні питання, вирішення яких входить до компетенції вищих органів державної влади, так і роз’яснив технічні моменти діяльності адвокатів в системі БВПД.

Плідно пройшла і зустріч із колективом Лубенського місцевого центру з надання БВПД, під час якої директор Координаційного центру з надання правової допомоги Андрій Вишневський познайомився особисто з кожним працівником, вислухав їх бачення розвитку системи в цілому та напрямків, за які вони відповідають безпосередньо.

Андрій Вишневський також оглянув приміщення та ознайомився з умовами, в яких надаються послуги Лубенським місцевим центром з надання БВПД.