назад

У Луцьку пройшов установчий семінар для новопризначених працівників бюро правової допомоги

DSCF2350Сьогодні, 8 серпня 2016 року в обласному центрі Волинської області відбувся установчий навчальний семінар для новопризначених працівників бюро правової допомоги.

Мета заходу – спільне обговорення першочергових кроків з організації роботи бюро напередодні їх відкриття та основні завдання новопризначених працівників, що постають перед ними та колегами із місцевих центрів у регіонах.
Регіональний установчий семінар організовано Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області спільно з Луцьким, Ковельським та Володимир-Волинським місцевими центрами з надання БВПД за участі представників Координаційного центру з надання правової допомоги та зі Стрийського і Мукачівського МЦ з надання БВПД.

DSCF2350
Семінар відбувся у форматі конструктивного діалогу. В процесі обговорення новопризначені працівники бюро правової допомоги мали змогу дізнатися про місію та завдання системи надання безоплатної правової допомоги, а також про цінності, які сповідує її команда.

DSCF2353
В процесі обміну думками команда безоплатної правової допомоги Волинської області окреслила подальші шляхи спільних дій для розвитку та популяризації системи БПД в регіоні.

DSCF2355
Установчі семінари проходять в усіх обласних центрах України за підтримки українсько-канадського проекту «Доступна та якісна правова допомога в Україні», що реалізується Канадським бюро міжнародної освіти і фінансується Міністерством міжнародних справ Канади.

DSCF2357

DSCF2358