назад

У м. Суми проведено каскадний тренінг для адвокатів системи

151126 21       26 листопада 2015 року, у приміщенні Центру підвищення кваліфікації та перепідготовки державних службовців у м. Суми Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Сумській області та тренерами – модератами Олексієм Назаренко та Оленою Сомок проведено каскадний тренінг для адвокатів системи.

  Тема проведеного тренінгу: «Особливості захисту у кримінальних провадженнях про злочини проти основ національної безпеки і військові злочини. Захист у кримінальних провадженнях про незаконний обіг наркотичних засобів. Здійснення захисту при застосуванні негласних слідчих (розшукових) дій». 

      Розпочато навчання вступними словами заступника директора Регіонального центру Валентиною Волобуєвою, яка звернула увагу на важливість проведення заходів такого формату, адже кожний адвокат має можливість отримати кваліфіковану відповідь на конкретні питання по дійсним справам.

         Директор Регіонального центру Олена Демченко виступила до адвокатів з приводу організаційних питань.

151126 22

     У ході тренінгу обговорювались питання здійснення захисту у кримінальних провадженнях про незаконний обіг наркотичних засобів, про злочини проти основ національної безпеки, при застосуванні негласних слідчих (розшукових) дій. 

151126 23

151126 24


Джерело: http://sumy.legalaid.gov.ua/ua/pres-tsentr/novyny/u-sumakh-rozpochato-provedennya-kaskadnikh-treningiv-den-1