назад

Зустріч команди Котовського місцевого центру з прикордонниками

      З метою надання правової допомоги учасникам бойових дій, у тому числі і учасникам АТО, 25 листопада 2015 команда Котовського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги зустрілася з керівництвом та особовим складом Котовського прикордонного загону.

 26.11.2015.1 704x528

Під час зустрічі командою Котовського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги військовослужбовцям надано інформацію про роботу центру та порядок звернення за отриманням безоплатної вторинної правової допомоги, повідомлено про приклади звернень військовослужбовців за безоплатною правовою допомогою з питань соціальних пільг, отримання земельних ділянок та отримання статусу учасника АТО. Представники центру розповіли прикордонникам про права та пільги для учасників АТО та членів їх сімей — підстави та порядок їх отримання, надали рекомендації та довідкову інформацію. Для наочності роздали військовослужбовцям буклети з детальною інформацією, що таке безоплатна правова допомога та куди необхідно звертатися за її отриманням.

26.11.2015.2 704x528

Директор центру Сергій Мерзляков провів нараду із заступником начальника Котовського прикордонного загону — начальником відділу персоналу підполковником Максимом Большагіним та начальником відділу по роботі з іноземцями та з адміністративних проваджень підполковником Анатолієм Гурським. Сторони домовились про об’єднання зусиль задля більшого інформування військовослужбовців щодо можливості отримання безоплатної правової допомоги для учасників АТО та членів сімей загиблих у воєнних діях про їх право на безоплатну вторинну правову допомогу. Представники центру надали керівництву прикордонного загону пам’ятки з інформацією про права осіб мобілізованих на військову службу, правовий режим окупованої території, права іноземців в Україні та чим підтверджується і як набувається громадянство України.

26.11.2015.3 704x528