назад

У перший день роботи Сумського місцевого центру люди прийшли за допомогою

1 липня 2015 року розпочав свою роботу Сумський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги, який знаходиться за адресою: м.Суми, вул.Г.Кондратьєва, 129.

150701 01Залучившись підтримкою адвокатів та кваліфікованих юристів, працівники центру надавали якісну допомогу соціально незахищеним верствам населення.

Вже з перших годин роботи до центру завітали клієнти і звернулися за допомогою у вирішенні проблемних питань.

Працівники привітно зустрічали відвідувачів, які потім направлялися до уповноваженої службової особи місцевого центру, а вона у свою чергу приймала відповідне звернення, реєструвала клієнтів шляхом заповнення реєстраційної картки та талону про прийняття звернення та передбачених законодавством документів до розгляду.

Крім того, директором центру Валентиною Трошечко проведено робочу нараду з організаційних питань роботи центру та низку зустрічей з адвокатами, громадськими діячами, волонтерами та керівником Сумського районного управління юстиції С. С. Чхуном.150701 02

За результатами зустрічей досягнуто домовленостей про плідну співпрацю з подальшим укладанням меморандумів.

Звертаємо увагу громадян, що Сумським місцевим центром надається безоплатна вторинна правова допомога соціально незахищеним громадянам  у цивільних та адміністративних справах.

150701 13150701 14