назад

Відкриття місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Запорізькій області

1 3З 1 липня 2015 року у Запорізькій області відкрито 4 місцеві центри з надання безоплатної вторинної правової допомоги:






 

 

Відкриття Першого запорізького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги

01 липня 2015 року  відбулося урочисте відкриття Першого запорізького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги, який розташований за адресою: м. Запоріжжя, пр.Леніна, 77, 2-й поверх. На урочисте відкриття центру були запрошені: Керівник Запорізького відокремленого підрозділу всеукраїнської громадської організації об’єднання адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу Біленко Олексій Валерійович, Директор Регіонального центру з надання БВПД – Наливайко Павло Іванович та адвокати системи.Центр забезпечуватиме організацію надання безоплатної вторинної правової допомоги у цивільних та адміністративних справах всім категоріям осіб, які мають право на таку допомогу. Перший запорізький місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги обслуговує: 

  • Вільнянський район Запорізької області
  • Запорізький район Запорізької області
  • Новомиколаївський район Запорізької області
  • Оріхівський район Запорізької області
  • Жовтневий район міста Запоріжжя
  • Заводський район міста Запоріжжя
  • Шевченківський район міста Запоріжжя

{module Фотогалерея_відкриття_1-го_МЦ_ЗП_01.07.15}


 

Відкриття Другого запорізького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги 

01.07.2015 року в м. Запоріжжя відбулося відкриття Другого запорізького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги. 

На відкритті був присутній Директор Регіонального центру з надання БВПД – Наливайко Павло Іванович який зазначив, що відкриття місцевих центрів – це важливий крок до якісної, швидкої та необхідної безоплатної вторинної правової допомоги незахищеним верствам населення. 

В свою чергу Керівник Запорізького відокремленого підрозділу всеукраїнської громадської організації об’єднання адвокатів, які надають безоплатну правову допомогу Біленко Олексій Валерійович, зауважив важливість відкриття місцевих центрів та побажав успіхів і натхнення у роботі. 

Висловити слова привітанні завітала Директор Першого ЗМЦ з надання БВПД Бородіна Ольга Йосипівна та відмітила важливість співпраці усіх місцевих центрів, як запоруку якісної та повної безоплатної вторинної правової допомоги. 

В перший робочий день центру було здійснено прийом громадян з питань порушення правил сумісного проживання в багатоквартирному будинку, в ході розгляду звернення було запропоновано надати документи, що підтверджують їх права на вторинну правову допомогу та документи що підтверджують порушення їх прав.

{module Фотогалерея_відкриття_2-го_МЦ_ЗП_01.07.15}


Відкриття Бердянського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги  

01 липня 2015 року в м. Бердянську Запорізької області було офіційно відкрито Місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги. (далі – БВПД). 

Бердянський  МЦ з надання БВПД  знаходиться за адресою: м. Бердянськ, вул. Шмідта, 20. 

Звернутися до центру за допомогою зможуть мешканці не лише міста, а й Бердянського, Куйбишевського, Розівського, Гуляйпільського, Пологівського, Приморського і Чернігівського районів, які обслуговує Бердянський місцевий центр. 

На заході, присвяченому відкриттю центра, який відбувався в стінах Бердянського управління юстиції, були присутні директор Бердянського центру з надання БВПД Геннадій Бородатий, начальник відділу попередньої роботи з клієнтами Валентина Матвєєва, начальник взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги Євген Сухомлин, начальник відділу інформаційної та матеріальної інфраструктури Хлепітько Віктор, головний бухгалтер Гак Антон Павлович. 

Керівник Бердянського міського управління юстиції Подопригорова Христина Германівна привітала працівників та подякувала всім, хто причетний до створення Бердянського центру з надання БВПД. Також вона зазначила, що рухаючись шляхом реформ і розбудовуючи  правову соціальну  державу, все більше уваги приділяється створенню ефективного інструменту для посилення правової захищенності населення та подолання соціальної ізоляції. 

Директор Бердянського МЦ з надання БВПД Геннадій Бородатий розповів про першочергові і основні завдання центру, закликав всіх присутніх до тісної співпраці, взаємо порозуміння та роботи на конкретний результат. 

Заслухавши слова привітання і настанови, всі приступили до плідної роботи.

{module Фотогалерея_відкриття_Бердянського_МЦ_ЗП_01.07.15}


Відкриття Мелітопольського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги

01.07.15 розпочав свою роботу Мелітопольський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги.
На відкритті були присутні працівники центру, Начальник Мелітопольського міськрайонного управління юстиції Запорізької області Булгаков О.А.
Було символічно перерізано стрічку.
Булгаков О.А. привітав присутніх з відкриттям центру та побажав успіхів у роботі.

{module Фотогалерея_відкриття_Мелітопольського_МЦ_ЗП_01.07.15}