назад

У Регіональному центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Миколаївській області проведена нарада з директорами місцевих центрів

Директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Миколаївській області В. Чистий  25 листопада 2015 року провів нараду з директорами місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги з наступних питань:

1. Перевірки актів надання безоплатної вторинної правової допомоги.

2. Обговорення плану заходів з проведення у 2015 році Всеукраїнського тижня права.

3. Організації виїзних пунктів консультування громадян та прийому документів працівниками місцевих центрів в приміщеннях, виділених за згодою органами місцевого самоврядування або громадськими організаціями.

4. Продовження вуличного інформування населення.

5. Вирішення питань стосовно домовленості з новообраними головами районних та сільських рад щодо необхідності прийняття рішень та затвердження програм правової освіти.

 

За пропозиції директора Регіонального центру В. Чистого та директорів місцевих центрів вирішено провести 01 грудня 2015 року чергове навчання з начальниками відділів безоплатної вторинної правової допомоги та роботи з адвокатами місцевих центрів з питань застосування постанови Кабінету Міністрів України від 17.09.2014 № 465 «Питання оплати послуг та відшкодування витрат адвокатів, які надають безоплатну вторинну правову допомогу» з метою недопущення помилок під час перевірки актів з надання безоплатної вторинної правової допомоги та відшкодування витрат адвокатам.

Всі питання, що було обговорено, директорам місцевих центрів поставлено на контроль.