назад
25.06.14

У Тернополі обговорили стандарти якості надання безоплатної правової допомоги

24 06 14 ternopil24 червня 2014 року в Тернополі відбувся перший кущовий семінар “Стандарти якості надання безоплатної правової допомоги” для адвокатів міста Тернополя.

В ході семінару обговорено питання запровадження Стандартів якості надання безоплатної вторинної правової допомоги, затверджених наказом Міністерства юстиції від 25.02.2014 № 386/5, який набирає чинності 1 липня поточного року, а також моніторингу дотримання адвокатами цих стандартів.

Семінари організовані у рамках проекту «Розвиток інституційної спроможності управління якістю надання безоплатної правової допомоги», що реалізується Українською фундацією правової допомоги за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» у співпраці з Координаційним центром з надання правової допомоги та центрами з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Участь у семінарі взяли директор та начальник відділу забезпечення якості правової допомоги ернопільського обласного центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ірина Хондогій та Віталій Сольський, голова КДКА Тернопільської області Людмила Семененко та 11 адвокатів, які надають безоплатну вторинну правову допомогу.