назад
19.07.23

У Вараші відкрилося бюро правової допомоги

У місті Вараш, що на Рівненщині, відкрили бюро правової допомоги. Вараське бюро правової допомоги  стало шостою точкою доступу до БПД Сарненського місцевого центру з надання БВПД. 

Вараш — місто-супутник Рівненської АЕС, з населенням приблизно 40 тисяч жителів. Раніше місцевим жителям по правову допомогу доводилось їхати за близько 30 кілометрів до найближчого бюро правової допомоги у смт. Володимирець.

«Керівником Вараського бюро стала Лариса Оштук, яка працює в системі БПД вже майже 6 років, і є досвідченим фахівцем, адже до переведення в Вараш очолювала Володимирецьке бюро правової допомоги», — розповіла під час відкриття бюро керівниця Сарненського місцевого центру з надання БВПД Юлія Міхнова.

На урочистому відкритті бюро були присутні Вараський міський голова  Олександр Мензул, радник міського голови, представники прокуратури та Національної поліції України, органів пробації, центру соціальних служб та послуг, ЦНАПу, служби у справах дітей, управління освіти, центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю ім. З. Матвієнко, а також адвокати, які співпрацюють із системою БПД.

«Фахівці системи БПД і всі посадовці, що були присутні на відкритті, працюють на благо мешканців. Вірю, що партнерство Вараської територіальної громади і системи безоплатної правової допомоги відтепер стане ще міцнішим та продуктивнішим», — зазначила керівниця бюро Лариса Оштук.

Вараське бюро правової допомоги працює по буднях  з 9:00 до 18:00 за адресою: м. Вараш, м-р. Будівельників, 1,  каб. 8,  тел. +380 68 091 88 85.