назад

У Золочеві налагоджували співпрацю з метою протидії домашньому насильству

Busk zustrich26 лютого 2018 року в Золочівській районній державній адміністрації відбулася робоча зустріч з партнерами Буського місцевого центру з надання БВПД щодо налагодження співпраці з метою ефективного впровадження Закону України ”Про запобігання та протидію домашньому насильству”.

У заході взяли участь: начальник Золочівського бюро правової допомоги Ольга Сагата, керівник апарату Золочівської райдержадміністрації Галина Семчишин, директор Золочівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Наталія Маркевич, керівник Мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам, які зазнали гендерно зумовленого насильства Ольга Легоцька, заступник начальника Золочівського відділу поліції ГУНП у Львівській області Григорій Марець, начальник служби у справах дітей Золочівської райдержадміністрації Олександр Суддя, а також представники управління соціального захисту населення та Золочівської центральної районної лікарні.

Робоча зустріч проводилась з метою спільного вироблення шляхів та форм взаємодії суб’єктів, що здійснюють заходи у сфері запобігання та протидії домашньому насильству.

Учасники зустрічі ознайомились із метою та завданнями Мобільної бригади соціально-психологічної допомоги особам, які зазнали гендерно зумовленого насильства, яка створена на базі Золочівського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді в рамках проекту “Комплексний підхід до вирішення проблеми насильства щодо жінок та дівчат в Україні”.

Busk zustrich2

Також партнери погодили спільні заходи, відповідно до яких представники Золочівського бюро правової допомоги в рамках проекту ”Я МАЮ ПРАВО!” будуть брати участь у правопросвітницьких заходах та виїздах у віддалені населені пункти Золочівського району для осіб, які зазнали гендерно зумовленого насильства, з метою надання безоплатної правової допомоги.

Таким чином мешканці Золочівського району, які потерпіли від різного роду домашнього насильства, матимуть можливість отримати правові консультації фахівців безпосередньо за місцем їх проживання.

Нагадаємо, за детальною інформацією з питань отримання правової допомоги звертайтесь у Буський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги за адресою:

м. Буськ, вул.Петрушевича, 8; тел.: (264) 2-11-12.

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Львівській області

Адреса: м. Львів, вул. Валова, 31, 4 поверх; тел./факс: (032)236-74-95.

Всеукраїнська гаряча лінія правової допомоги 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України).