назад

Участь керівництва Регіонального центру в проекті «Позиція Галичини. Чи варто шукати справедливості у судах»

Чи є справедливість в українських судах і чи варто вірити нинішнім адвокатам? Саме ці питання 21 вересня обговорювали у програмі «Позиція Галичини» за участю фахівців системи БПД Прикарпаття.

 

У дискусії в телевізійному проекті «Позиція Галичини» брали участь відомі на Прикарпатті експерти. Зокрема, заступник голови Апеляційного суду  Івано-Франківська Віталій Девляшевський, суддя Апеляційного суду Івано-Франківська Андрій Малєєв, депутат облради, голова постійної  комісії з питань захисту прав людини, законності і правопорядку Тарас Виноградник, доктор юридичних наук;  член-кореспондент Національної академії правових наук України, науковий консультант комітету з питань правоохоронної діяльності Верховної Ради України Павло Фріс, регіональна представниця уповноваженого ВРУ з прав людини у Івано-Франківській області Людмила  Непийвода, науковці, громадські активісти, депутати місцевих та обласних рад.

 

Всі учасники дискусії зійшлись на одному: важливості ролі й участь адвоката в захисті порушених прав громадянина.

 

 

Також приємно було почути схвальну оцінку про роботу системи безоплатної правової допомоги на Івано-Франківщині від представників Регіонального представництва Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, депутатів обласної ради, громадськості щодо проведення виїзних прийомів громадян, консультуванні, правопросвітницької діяльності в територіальних громадах та навчальних закладах.

 

 

Детальніше можна прослухати за посиланням – https://youtu.be/N7c4g1_JHf0