назад

Урок-бесіда «Твої права -твій надійний захист»

впу11 грудня 2018 року, в рамках проведення Всеукраїнського тижня права, інтегратор Володимир-Волинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Степан Слащук спільно з представником Володимир-Волинського міськрайонного відділу ДУ «Центр пробації» в Волинській області Олександром Самусєвим провели урок-бесіду для студентів Володимир-Волинського вищого професійного училища. Мета проведення – ознайомити студентів із базовими знаннями про свої права та уміння використовувати їх на практиці.

Увагу присутніх акцентовано на таких негативних проявах у суспільстві як домашнє насильство та булінг.

Окрім цього, учасників заходу ознайомлено з адміністративною та кримінальною відповідальністю підлітків.

впу 1

Як зазначили доповідачі, через подібні заходи ми прагнемо виховувати у дітей повагу до честі та гідності іншої людини, відповідальність за свої вчинки тощо.

На завершення заходу серед учасників розповсюджено тематичні буклети із циклу «Я МАЮ ПРАВО!» та буклети про систему безоплатної правової допомоги в Україні.

Довідково:

Володимир-Волинський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги знаходиться за адресою: м. Володимир-Волинський, вул. Устилузька, 19. Тел. (03342) 3-80-11. E-mail: volodymyr-volynskyy.volyn@legalaid.lt.ua

Єдиний телефон системи безоплатної правової допомоги: 0-800-213-103 (цілодобово та безкоштовно з мобільних і стаціонарних телефонів).