назад

В Чернігові відбувся дитячий ярмарок на підтримку ЗСУ

В день молоді, 12 серпня дітки з Дитячо-підліткового клубу “Джерельце”, проводили благодійний ярмарок, продаючи різні вироби та смаколики власного виробництва за для збору коштів на ЗСУ!

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернігівській області та Чернігівські місцевий центру з надання безоплатної правової допомоги долучилися до благодійної акції, адже  в місті дуже багато діток, що збирають кошти та передають на потреби армії.

До дитячої благодійної акції також долучилися представники Управління дотримання прав людини  Національної поліції України в Чернігівській області,а також представники Чернігівського громадського комітету захисту прав людини.

Представники регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Чернігівській області підтримали діток, які продавали вироби  та смаколики, виготовлені власноруч. Виручені кошти  малеча передасть для закупівлі ліків ЗСУ, що перебувають  на передовій найближче до ворога.

Тому, пропонуємо всім бажаючим підтримувати та долучатись до організованих благодійних заходів  дітками  нашого місті, бо дитячі мрії мають завжди збуватися!

А також, дякуємо батькам та Дитячо – підлітковому клубу “Джерельце” за виховання таких патріотичних дітей .