назад

В Запорізькому міськрайонному відділі з питань пробації проведено практичний семінар для фахівців з питань соціальної роботи із суб’єктами пробації та психологів

DSC 009327 липня 2017 року на базі Запорізького міськрайонного відділу уповноваженого органу з питань пробації Південно-Східного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації Міністерства юстиції України проведено спільний захід для фахівців  з  питань соціальної роботи із  суб’єктами пробації, а також психологів служби пробації м. Запоріжжя.

       Участь у семінарі прийняли начальник Запорізького міськрайонного відділу  з питань пробації Юлія Капленко, її заступник Марина Романенко, психологи та фахівці з питань соціальної роботи із суб’єктами пробації відділів та  секторів з питань пробації м. Запоріжжя, а також психологи та фахівці соціальної служби Запорізького СІЗО. Від Регіонального  центру з надання безоплатної вторинної правової  допомоги у Донецькій та Запорізькій областях на заході були присутні начальника відділу комунікацій та забезпечення доступу до публічної інформації Олена Качура та головний спеціаліст відділу організації надання безоплатної вторинної правової допомоги Олександр Кочетков.DSC 0120

       Усі учасники семінару обмінялися своїм практичним досвідом роботи з особами, які перебувають у конфлікті з законом. Під час зустрічі обговорювалися  питання  щодо подальшої  співпраці та вирішувалися організаційні питання стосовно налагодження взаємодії між службами, які допомагають клієнтам пробації стати на шлях виправлення та ресоціалізації у всіх напрямках свого життя.

       Кожен з присутніх фахівців пропонував своє бачення майбутнього співробітництва,  відбувся обмін досвідом, а також було запропоновано нові шляхи та методи співпраці з установами, шо надають юридичні, медичні, соціальні послуги, волонтерськими організаціями, органами місцевого самоврядування та органами виконавчої влади. 

Для отримання безоплатної правової допомоги звертайтеся за адресами:

Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Донецькій та Запорізькій областях

Запорізька область:

– адреса: м. Запоріжжя, пр. Соборний, 77, 8-й поверх

– телефон: (061) 224-44-50

Донецька область:

–  адреса: м. Маріуполь, вул. Зелiнського, 27а

– телефон: (099) 768-25-67

– е:mail:  office.donetsk-zaporizhzhya@legalaid.zp.ua

Єдиний телефонний номер системи безоплатної правової допомоги:

0-800-213-103