назад

Представники Сумського місцевого з надання БВПД надають адресну допомогу

SuM 2017 07 31  adresna dopomoga 2До Сумського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги звернувся соціальний робітник територіального центру «Берегиня», що обслуговує пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян. Суть питання особи, яка звернулась полягала надання правової допомоги літній одинокій жінці щодо скасування договору продажу квартири.

 У зв’язку з тим, що жінка не має можливості особисто звернутися за захистом та відновленням своїх порушених прав, керівництвом центру прийнято рішення щодо надання адресно-правової допомоги за місцем проживання. Цей вид правової допомоги є одним із важливих та дієвих інструментів наближення правової допомоги до населення.

27 липня працівниками Центру Олексієм Андріяновим та Тетяною Стрельніковою прийнято звернення учасника війни про визнання недійсним укладання договору купівлі-продажу квартири та необхідні документи до нього. Сумським місцевим центром видано наказ про надання БВПД та призначено адвоката по справі для захисту та відновленню порушених прав особи.

31 липня при першій зустрічі з клієнтом адвокатом системи БВПД Євгенією Юшкевич долучено до справи документи та разом з клієнтом прийнято рішення щодо подання позову до суду першої інстанції.

Адреса Центру:м.Суми, вул. Покровська, 9/1 (вхіднавпротикінотеатру «Космос»), тел. 066 77 13 261, 098 38 06 938, 0542 66 51 08.