назад

В Затурцівській спеціальній загальноосвітній школі-інтернат створено пункт консультування з правових питань

школа-інтернат Затурці 1Володимир-Волинський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги продовжує роботу зі створення мобільних консультаційних пунктів з метою розширення доступу до безоплатної правової допомоги для дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, дітей, що можуть зазнати насильства.

Працівники місцевого центру 27 квітня 2016 року відвідали спеціальну загальноосвітню школу-інтернат «Центр освіти та соціально-педагогічної підтримки», яка знаходиться у селі Затурці Локачинського району. Під час робочої зустрічі з директором цього навчального закладу Ларисою Лопухович обговорили питання правового захисту дітей, а також шляхи подальшого співробітництва, в результаті чого була підписана Угода про співпрацю та відкриття у школі-інтернаті мобільного консультаційного пункту з правових питань. Працюватиме пункт кожної четвертої середи останнього місяця кварталу.

школа-інтернат Затурці 1

Також працівники місцевого центру налагодили партнерські стосунки з бібліотекою-філією Локачинської централізованої бібліотечної системи, яка працює в системі “Бібліоміст”. З завідувачем установи Любов’ю Левчик узгодили питання надання правових послуг через систему онлайн-зв’язку шляхом створення дистанційного пункту консультування на базі бібліотеки-філії, яка обслуговує с. Затурці, с. Юнівку та с. Вільку Садівську.

бібліотека Затурці

Дистанційний консультаційний пункт знаходиться за адресою: Локачинський район, с. Затурці, вул. Липинського, 4

Графік роботи: з вівторка по п’ятницю з 14.00 до 18.00