назад

Вебінар для учасників АТО щодо санаторно – курортного лікування та їх реабілітації

sanatorno   30 травня о 10.30 год. у межах плану дій Всеукраїнської освітньої програми «Розуміємо права людини» правозахисники проведуть вебінар на тему: «Санаторно – курортне лікування учасників АТО та їх реабілітація». У вебінарі візьмуть участь фахівці Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Закарпатській області та місцевих центрів з надання БВПД.

    Упродовж вебінару ви дізнаєтесь:
     про окремі аспекти санаторно – курортного лікування у 2017 році;
     як самостійно обрати заклад для лікування;
     порядок забезпечення засобами протезування та/або ортезування виробами підвищеної функціональності за новітніми технологіями;
     про правову допомогу та оскарження дій органів соціального захисту.
  Вебінар проводить Юрій Опаленик – юрист громадської приймальні ГО «Закарпатська громада» та Української Гельсінської спілки з прав людини в місті Ужгород.
   До перегляду вебінару запрошуються керівники громадських організацій, що захищають інтереси учасників АТО, та всі зацікавлені особи. Тривалість вебінару: 1-1,5 год.
    Усі зацікавлені сторони можуть до 29 травня надсилати свої питання з приводу нашої теми на електрону пошту medhelpato@gmail.com.
   Під час проведення вебінару, ви зможете задавати питання в графі «чат» відеохостингу YouTube. У такому разі потрібно мати електронну пошту на gmail-сервісі.
 Для участі у вебінарі необхідно перейти за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=Yon16WfIF7Y о 10.30 год. 30 травня 2017 року.

Прес-служба ГО «Закарпатська громада»