назад

На Kozak Fest-2017 розповіли про систему безоплатної правової допомоги

18643835 1350958488314580 2031570 n20 травня 2017 року фахівці Першого криворізького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги взяли участь у всеукраїнському фестивалі Kozak Fest – 2017. Захід відбувся на місці переможної битви під Жовтими Водами 1648 року – в урочищі Княжі Байраки (Дніпропетровська область). Локація центру була розміщена за дружньої допомоги Агенції сталого розвитку м.Жовті Води, Козацького полку Жовтоводського, виконкому Жовтоводської міської ради та П’ятихатської райдержадміністрації поруч з виставкою Жовтих Вод.

Про безоплатну правову допомогу учасникам першого фестивалю розповідали Тетяна Федан та Валентин Косян (П’ятихатське бюро правової допомоги), Тетяна Кучугура (Жовтоводське бюро правової допомоги), Наталя Кожем’яка (Перший криворізький місцевий центр). Правники за потреби консультували громадян, а також роздали безліч буклетів і візитівок з контактами центрів. Учасникам АТО вручили пам’ятки від Юридичної сотні, а дітям – буклети про правила та права при спілкуванні з поліцейськими. Фахівці центру розповіли про роботу системи БПД представникам Біленщинської, Пальмирівської, Комісарівської, Богдано-Надеждівської, Виноградівської, Вишнівської та інших сільських рад, Лихівської територіальної громади П’ятихатського району та багатьом іншим, присутнім на святі.

Під час заходу правники системи безоплатної правової допомоги не лише налагодили нові зв’язки, а і почули багато схвальних відгуків про роботу фахівців системи у містах Жовті Води та П’ятихатки. Приємними моментами заходу стали зустрічі з постійними клієнтами. Так, вдячний ветеран АТО передав привіт спеціалісту Жовтоводського бюро Тетяні Черниш від всіх жовтоводських АТОвців, а одна із громадянок не могла надякуватись Тетяні Федан, яка веде прийом у П’ятихатках. Міський голова Жовтих Вод Володимир Абрамов також не залишився осторонь, відзначивши роботу Тетяни Кучугури і Тетяни Черниш як дуже потрібну і важливу, назвавши дівчат справжніми захисницями прав людей. Слід зауважити, що схвальний відгук надійшов і до газети Вісник краю щодо роботи Валентина Косяна з П’ятихатського бюро.

Отож, участь правників системи БПД у Kozak Fest  була не лише продуктивною, а і дуже позитивною – важливо знати, що твоя робота є потрібною і корисною людям.

Нагадуємо, що Перший криворізький місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги працює за адресою:м. Кривий Ріг, вул. Качалова, 2, тел. 056-405-54-04; (098)040-83-70.

Дізнатись адреси бюро та інших центрів, де можна отримати безоплатну правову допомогу, ви можете за телефоном гарячої телефонної лінії0-800-213-103.

{gallery}news/2017/05/8{/gallery}