назад

Відбулося засідання Керівної ради директорів системи БВПД Черкащини

16 вересня 2016 року відбулося чергове засідання Керівної ради директорів Регіонального та місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Черкаській області створеної з метою взаємодії регіонального та місцевих центрів, узгодження питань, пов’язаних з бюджетним процесом та інших питань важливих для подальшого функціонування системи безоплатної правової допомоги. Окрім членів Керівної ради на засіданні були присутні: головний бухгалтер Регіонального центру та бухгалтери місцевих центрів.

Засідання пройшло під головуванням директора Регіонального центру Віктора Левицького.

На засідання Керівної ради обговорювалися питання щодо:

  • підведення підсумків роботи Регіонального та місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Черкаській області за ІІІ квартал 2016 року,

  • виконання кошторису за попередній та звітний бюджетні періоди та підготовка бюджетної програми та бюджетного запиту на 2017 рік.

  • матеріально-технічного забезпечення Регіонального та місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Черкаській області.

  • обміну досвідом роботи центрів та впровадження в практику передових методів роботи.

Підводячи підсумки засідання Керівної ради, директор Регіонального центру Віктор Левицький зазначив, що система безоплатної вторинної правової допомоги у Черкаській області працює якісно та злагоджено.