назад

Відбулися навчальні заходи для адвокатів, які співпрацюють з Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області

25 серпня на базі Волинської державної обласної універсальної наукової бібліотеки імені Олени Пчілки  відбулися навчальні заходи для адвокатів, які співпрацюють з Регіональним центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Волинській області.

Так, тренер-адвокат Віталій Єлов прочитав лекцію про етичні засади взаємин адвокат системи БПД-клієнт, а менеджерка з якості Регіонального центру Оксана Щесюк дала відповіді учасникам заходу на найбільш поширені питання щодо дій адвокатів при отриманні ними доручень центру.

Наступний захід провів суддя Луцького міськрайонного суду Волинської області Андрій Падзіров, зокрема розповів учасникам про особливості захисту та представництва осіб адвокатами, які співпрацюють із системою БПД, через Електронний суд.

Загалом участь в організованих Регіональним центром заходах взяли 23 адвоката. У форматі відкритої дискусії спільно зі спікерами адвокати активно обговорювали актуальні питання роботи з клієнтами системи надання безоплатної правової допомоги.