назад
17.09.12

Відбулися засідання круглих столів в Автономній Республіці Крим (оновлено)

ARK17 вересня 2012 року розпочалися засідання круглих столів в Автономній Республіці Крим з обговорення організаційних питань забезпечення функціонування системи безоплатної правової допомоги в Україні з 1 січня 2013 року, результатів першого конкурсу з відбору адвокатів, а також підготовки до проведення другого конкурсу з відбору адвокатів, відповідно до Плану утворення установ, уповноважених законом на надання безоплатної вторинної правової допомоги на друге півріччя 2012 року, затвердженого Міністром юстиції 6 липня 2012 року.

17 вересня відбулося засідання круглого столу у місті Феодосії (перше із запланованих у Автономній Республіці Крим). Участь у засіданні взяли: керівництво Феодосійської міської ради, посадові особи правоохоронних, судових органів, управлінь юстиції, адвокати міст Феодосії, Судака та Керчі, а також Білогірського, Ленінського, Кіровського та Советського районів Автономної Респуюліки Крим.

18 вересня відбулося засідання круглого столу у місті Джанкої за участі керівництва Джанкойської міської ради, посадових осіб правоохоронних, судових органів, управлінь юстиції, Державної пенітенціарної служби та адвокатів міст Джанкоя та Армянська, а також Нижньогірського, Красногвардійського та Красноперекопського районів Автономної Республіки Крим.

19 вересня відбувся круглий стіл у Євпаторії за участі керівництва міської ради м. Євпаторія,  посадових осіб правоохоронних, судових органів, управлінь юстиції, предстанвиків пенітенціарної служби, керівництва Європейського факультету Харківського національного університету внутрішніх справ та адвокатів міста Євпаторія,  а також Чорноморського, Раздольненського, Первомайського та Сакського районів Автономної Республіки Крим.

20 вересня відбувся круглий стіл у Ялті за участі керівництва міської ради м. Ялта, посадових осіб правоохоронних органів, управлінь юстиції, представників громадських організацій та адвокатів міст Ялти,  Бахчисарая та Сімферополя, а також Симферопольського району Автономної Республіки Крим.

Крім того, участь у роботі круглих столів взяв Тарас Вавелюк, начальник відділу інформації та зовнішніх зв’язків, який виступив із презентацією.