назад
29.03.16

Відбувся семінар з психології для адвокатів, які залучаються для надання БВПД

psyh pr

25 березня відбувся семінар для адвокатів, які залучаються для надання безоплатної правової допомоги, та працівників. Темою зустрічі стала специфіка комунікації з різними категоріями населення.

Доповідачка, кандидат психологічних наук, практикуючий психолог та діагност Валерія Цихоня, почала зустріч з того, що окреслила підходи до класифікацій психічних захворювань, а також пояснила різницю між великою психіатрією (психотичними розладами) та малою – особистісними розладами, які характерні для багатьох людей.

Почавши з великої психіатрії, ознакам, за якими можна впізнати людей з подібними розладами, та особливостям поведінки з ними, яка допоможе побудувати роботу максимально продуктивно, розмова досить швидко перейшла на особистісні розлади. Адвокати дізналися про те, що рухає людьми з особистісними розладами, як вони проявляються та до чого спонукають людину. Ключовим аспектом і у цій частині розмови стала саме побудова ефективної співпраці з клієнтом.

Наприкінці семінару адвокати заповнили короткі анкети про свої враження від зустрічі та питання по темі, які вони хотіли би обговорити на наступній зустрічі.

psyh 1psyh 2psyh 3psyh 4