назад

Відділ «Великописарівське бюро правової допомоги» провела бесіду з безробітними громадянами

OkM 2016 11 30 129 листопада головний спеціаліст відділу «Великописарівське бюро правової допомоги» Людмила МУСІЄНКО провела інформаційну бесіду для безробітних громадян, які стоять на обліку у Великописарівському районному центрі зайнятості. Вона повідомила про реформування системи юстиції в частині безоплатної правової допомоги та функціонування системи безоплатної правової допомоги в Україні. Також вона інформувала присутніх про графік роботи та питання, з якими можуть звертатись до Великописарівського бюро правової допомоги громадяни України та інші особи, які знаходяться на території нашої держави на законних підставах.

Під час зустрічі акцентовано основну увагу на питаннях функціонування системи безоплатної правової допомоги в районі, пошуку шляхів для майбутньої співпраці та спільного вирішення тих правових проблем, з якими зазвичай стикаються соціально незахищені верстви населення. Людмила МУСІЄНКО наголосив на необхідності налагодження співпраці з бюро правової допомоги та розповіла про переваги від такої співпраці.

OkM 2016 11 30 2У цей же день, головний спеціаліст бюро зустрілася з начальником Великописарівського районного центру зайнятості Надією КОЛОДОЧКОЮ щодо виконання Меморандуму про співпрацю між Державною службою зайнятості та Координаційним центром з надання правової допомоги. Де обговорювали питання стосовно приєднання Великописарівського районного центру зайнятості до Сумського обласного центру, яке завершиться 4 січня 2017 року.

Результатом цієї зустрічі  стала домовленість щодо запрошення працівників бюро до проведення навчальних та інформаційних заходів з працівниками центру зайнятості та безробітними. Зі слів Надії КОЛОДОЧКО : «Ми зацікавлені у співпраці. Адже рівень правової обізнаності зростатиме та громадяни отримають можливість проконсультуватися у юристів. Для цього ми забезпечуємо працівників бюро робочим місцем для проведення прийому громадян».