назад

Візит співробітників Шосткинського місцевого центру до Ямпільського району

150723 11

22 липня з метою інформування населення північної частини Сумської області директор Шосткинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги  Микола Гудіма, головний спеціаліст відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги  Ольга Правосуд та головний спеціаліст відділу попередньої роботи з клієнтами Володимир  Потапов здійснили робочий візит до Ямпільського району.

150723 12На початку свого візиту  в Ямпіль, керівник Шосткинського центру особисто зустрівся з тимчасово виконуючим обов’язки голови Ямпільської районної державної адміністрації Іриною Панченко, де у ході зустрічі була досягнута домовленість щодо взаємодії центру з представниками територіальних громад Ямпільського району в питанні надання безоплатної первинної правової допомоги та забезпечення доступу жителів регіону до безоплатної вторинної правової допомоги.

150723 13Фахівці Шосткинського центру взяли участь у колегії Ямпільської районної державної адміністрації, до візиту яких керівництво було попереджено. Участь у колегії під головуванням керівника Ямпільської РДА Ірини Панченко взяли керівники та представники районних організацій, служб та установ, голови сільських та селищних рад.  Під час виступу Микола Гудіма розповів про організацію роботи Шосткинського місцевого центру, особливості її надання соціально незахищеним категоріям населення у цивільних та адміністративних справах.

 

150723 14У приміщенні Ямпільської держадміністрації головний спеціаліст відділу попередньої роботи з клієнтами Володимир Потапов здійснив прийом громадян, які дізналися про шосткинський місцевий центр із засобів масової інформації. Спеціаліст надав консультації переважно з пенсійних питань.

150723 15В Ямпільському районному управлінні юстиції відбулася зустріч з в.о. начальника юстиції Рубан Олександром Павловичем, де були обговорені питання щодо співпраці з надання первинної правової допомоги.

До місцевої газети «Голос часу» надано інформацію про діяльність Шосткинського місцевого центру.