назад

Вперше в Україні в Одеському регіоні стартував проект «Електронний суд» за участі адвокатів системи безоплатної правової допомоги

17 червня 2015 року вперше в Україні в Одеському регіоні стартував проект «Електронний суд» експеримент якого полягає в порядку обміну всіма документами між судом та учасниками судового процесу в електронному вигляді.

В рамках проекту «Електронний суд» приймають участь Київський районний суд м. Одеси та Овідіопольський районний суд Одеської області, Регіональний центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги в Одеській області.

Адвокатами-учасниками проекту «Електронний суд» стали адвокати системи безоплатної правової допомоги Шевченко М.А., Дідич Є.В., Загарнюк Д.А. та Казарян І.С.

Метою проекту «Електронний суд» є налагодження процесу оперативного обміну інформацією в електронному вигляді між судом та іншими учасниками судового процесу, сприяння скороченню термінів розгляду судових справ, досягнення оперативного ознайомлення з матеріалами судових справ, уникнення непродуктивних витрат робочого часу адвокатів та працівників суду, вдосконалення роботи канцелярії суду, забезпечення економії поштової кореспонденції та паперу.

Переглянути презентацію “Електронний суд”