назад

1 DSCN238611.09.2015 р. співробітниками Мелітопольського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги  було проведено захід з метою максимального інформування населення м.Мелітополя про роботу центру  та роз’яснення про можливості людей скористатись відповідними правовими  послугами. У тому числі було проведено  “вуличне” інформування населення. Мешканці міста отримали необхідні пояснення з питань роботи Центру за допомогою наочної інформації – у вигляді буклетів безоплатної вторинної правової допомоги.

Працівники  Центру роз’яснили  мелітопольцям, в чому полягає безоплатна первинна правова допомога та безоплатна вторинна правова допомога, надали пояснення щодо  зручного доступу людей до джерел правової інформації та кращого її розуміння,  повідомили,  хто має гарантоване право на безоплатну правову допомогу, тобто навели категорії суб’єктів права на захист. Крім того, мешканцям Мелітополя було зауважено, що завчасна і результативна допомога з проблеми може запобігти її переростанню у судовій спір чи ускладнення.

У ході спілкування було акцентовано увагу на тому, що доступність та якість безоплатної правової допомоги – це пріоритетний напрямок роботи Центру.

2 DSCN2402

DSCN2388

DSCN2391

DSCN2397