назад

Виступ директора Охтирського місцевого центру на колегії райдержадміністрації

150812 41Виступ директора Охтирського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Тамари Козир викликав зацікавленість в учасників колегії Охтирської районної державної адміністрації, яка відбулася 12 серпня 2015 року. Робота новоствореної установи вже стала предметом  обговорення серед різних категорій населення району.

У своєму виступі директор місцевого центру зазначила, що протягом липня до центру надійшло 79 звернень, на які надано роз’яснення.

150812 42Голів сільських рад цікавило питання надання правової допомоги переселенцем та сім’ям учасників АТО.  Тамара Козир нагадала координати Охтирського місцевого центру та звернулася з проханням до голів селищної та сільських рад довести цю інформацію до відома жителів громад. Тимчасово виконуючий обов’язки голови Охтирської районної державної адміністрації Роман Бублик наголосив на необхідності співпраці структурних підрозділів адміністрації  та селищної і сільських рад з Охтирським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги.