назад
18.08.15

Виїзд працівників центру в м. Знам’янку 14.08.2015

В п’ятницю, 14 серпня 2015 року, працівниками Олександрійського  місцевого центру з надання БВПД в складі Директора Руденка А.М., заступника директора Безлюдька В.І., начальника відділу попередньої роботи з клієнтами Боровського В.А. та головного спеціаліста відділу організації надання безоплатної первинної правової допомоги Пономаренко А.С. здійснено виїзд до міста Знам’янка, у зв’язку зі зверненням мешканців багатоповерхових будинків по вул. Фрунзе, 99 та 97А, щодо самовільного захоплення земельної ділянки біля прибудинкової території.

На зустрічі  працівниками Олександрійського місцевого центру всім присутнім було надано первинну правову допомогу з поставлених питань.

Питання стосувалися надання роз’яснень земельного законодавства; порядку оскарження незаконно виданого державного акту на самовільно захоплену земельну ділянку; порядку отримання у власність земельних ділянок для ведення садівництва та городництва.

Одного із громадян було оформлено як суб’єкта права на отримання безоплатної вторинної правової допомоги, що визначений ст. 14 Закону України «Про безоплатну правову допомогу».