назад

Виїзне консультування у Нововолинську

З метою покращення доступу громадян до безоплатної вторинної правової допомоги 13 листопада 2015 року виїзна група консультування громадян та прийому документів у складі директора Наталії Смолярчук, начальника та головного спеціаліста відділу попередньої роботи з клієнтами Лариси Базіли, Сергія Лесика, а також працівників відділу взаємодії із суб’єктами надання БППД Володимир-Волинського МЦ з надання БВПД працювала в місті Нововолинську.

{source}
<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/LIWJQUyuOo0″ frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>
{/source}

Прийом проводили у громадській приймальні центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету Нововолинської міської ради з 10 до 13 години. Напередодні в друкованих засобах масової інформації, по радіо, та по місцевому телебаченні було проінформовано жителів про дату, час та місце проведення прийому.
Серед проблем, піднятих громадянами під час прийому, були питання захисту житлових прав, порядок нарахування пенсій та захисту прав споживачів.
У той же день, інтегратори центру провели інформаційно – роз’яснювальну вуличну акцію ”Що таке безоплатна вторинна правова допомога та як її отримати?” та розмістили інформаційні плакати на дошках оголошень багатоквартирних будинків міста.
Напередодні виїзного прийому, на адресу місцевого центру надійшло письмове звернення про надання безоплатної вторинної правової допомоги від жительки міста Нововолинська. Центром, на підставі наданих документів, було прийнято рішення про надання БВПД та призначено адвоката. Оскільки громадянка самостійно не пересувається – було прийнято рішення про виїзд до клієнта за місцем проживання.
Роботу виїзної групи консультування громадян у місті Нововолинську було висвітлено на каналі місцевого телебачення “СТН” в рубриці “Експрес новини”.

DSCN7902

DSCN7906

DSCN7910

DSCN7912

DSCN7926

DSCN7929

DSCN7938